| minona a întrebat:

Acum, ca e vara, merg in concediu si am nevoie de un aparat foto bun, care sa faca poze de calitate superioara. M-am gandit la Nikon CoolPix L120. Nu ma prea pricep la aparate foto >:", asa ca ii rog pe cunoscatori sa ma ajute.big grin Multumesc anticipat!happy

Răspuns Câştigător
| Ecea a răspuns:

Tot ce este Nikon si Canon sunt minunate aparatele.
Nu este un aparat semi-profesional dar o sa reusesti sa scoti niste poze destul de bune cu el,desigur trebuie sa inveti sa faci poze,nu este chiar simplu,programe,lumina, focalizare, etc.
Dar merita camera pentru incepator este ideala.

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

In domeniul fotografiei, nu conteaza atit de mult aparatul foto cit fotograful. Trebuie sa stii sa faci poze ca ele sa iti iasa bune. Am cunoscut cindva o fata ce lucra la un atelier foto, avea un amarit de aparat vechi, Fuji, si facea cu el niste poze superbe, si ca subiecte, si ca claritate. Desigur ca se pricepea. Eu am un Panasonic de 6 mp, si nu stiu sa fac cu el poze, nu ma pricep deloc sa fac fotografii, un bun prieten insa, cu acelasi aparat m-a lasat gura-casca cind i-am vazut fotografiile. Desigur ca si el se pricepea si era pasionat de asta.
Aparatele Nikon sut bune, insa daca vrei sa faci poze bune, incearca sa te ineresezi, atit cit mai ai timp, despre cum se face o poza buna. Intotdeauna cind vei avea aparatul in mina ca sa faci o poza, trebuie sa tii seama de anumiti factori (de exemplu, nu e bine sa faci poza cu soarele din fata) pentru a iesi poza buna.

| skmatoor a răspuns:

Eu am un aparat foto Fujifilm FinePix AV200 14 megapixeli filmare Hd si face pozele bune, sunt foarte multumit de el si nu a fost nici foarte scump in jur de 350 lei eu zic ca e putin

| minona explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri!big hug