Trecerea de la versiunea de x32(x86) biți la x64 biți a sistemului de operare se va realiza printr-o reinstalare! Nu se pot converti fișierele de sistem și driverele de pe x32 -> x64, sistemul/rădăcina sistemului este utilizată în permanență, ceea ce înseamnă că nu se pot suprascrie fișierele.
Va trebui să faci o instalare curată a sistemului.
Faci o copie(Backup) pe o unitate de stocare externă (fie stick, fie un alt HDD) la toate datele importante din PC și instalezi din nou Windows 7, dar de data aceasta pe x64 biți
Te inseli. windows 7 e ultima versiune, probabil te referi la XP
Se tavaleste windows 8, si 8.1 impreuna cu 10 pe jos de ras...
ONT Reinstalezi si gata, pune un windows pe 64 de biti. Nu e atat de greu sa reinstalezi un sistem de operare. Dar daca iti merge cu W7, treci la ceva mai nou... deja nici 7-le nu mai primeste suport din partea Microsoft de pe la jumatatea lunii ianuarie.
Sorry, stiam ca au aparut si ale versiuni dupa 7 . Eu am ramas cu 10 ani in urma, am fost la un magazin it si am cerut un procesor q6600 nou, nu stiam ca nu se mai fabrica. Dntr-un motiv medical sunt cu 10 ani in urma, si acum sunt in perioada de aducere aminte.
Nu trebuie sa astepti nimic, pur si simplu instalezi o versiune de Windows pe 64 biti.
Fiecare zugrăvește când vrea. când e total jeg sau anual, cand vrea fiecare, nu?
Salut!
Fara sa reinstalezi Windows-ul nu poti sa treci de pe 32 pe 64 de biti! Nu e nevoie sa astepti pana cand simti ca nu mai functioneaza, poti sa il reinstalezi cand vrei tu.
Succes!