| Limonada a întrebat:

Buna acum doua zile mi-am cumparat un domeniu si nu pot sa intru sa instalez fisierele site-ului pe el la alti le merge dar mie nu cand scriu adresa imi tot da pagina asta indiferent ce scriu dupa adresa mea link catre poza"http://postimage.org/image/l535t4uo5/"
am incercat cu chrome cu internet explorer si cu mozzila si tot asa mi-a dat cu toate

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Minunat. Hosting ti-ai cumparat?

| Limonada explică (pentru KodrutZ):

Da am host de la xservers man deci la alti pe calculator ma pot conecta merg toate setarile perfect problema e de la mine orice calculator conectez la internetul meu imi da pagina aiastraight face

| KodrutZ a răspuns:

Mie imi da "extension_dir does not exists /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613". Probabil la tine nu s-au updatat DNS-urile inca. Mai asteapta citeva zile. Pentru urcat chestii pe site, ia si foloseste un client FTP gen Filezilla sau ala din Total Commander, nu iti bate capul cu prostiile alea din cPanel.

| doctorandus a răspuns:

Da, foloseste un client de FTP pentru upload si nu uita ca fisierul index trebuie denumit index.html sau default.htm sau cum vrea compania ta de hosting.

| Limonada explică:

Va multumesc la amandoi

| Limonada explică:

Am rezolvat problema era de la mine din router era firewall care nu ma lasa sa accesez pagina