| Kepler a întrebat:

Buna, acum vreo 3 zile, pe la 1 dimineata ma jucam Clash Royale. Totul mergea bine, castigam lupta cand dintr-odata mi se blocheaza telefonul complet. Nu este prima data cand s-a intamplat asa ca nu m-am ingrijorat. In schimb dupa intru din-nou pe Clash Royale si in timp ce eram intr-un meci se aude un sunet ingrozitor din telefonul meu... Era ca la un jumpscare, un sunet foarte puternic de parca cineva ar fi tipat. Desi nivelul sunetului era la 1 (pentru ca era 1 dimineata si nu voiam sa trezesc pe nimeni) chestia asta s-a auzit de parca volumul era la maxim... M-am speriat rau de tot. Are cineva idee de la ce ar putea veni? Si daca e de rau cum pot rezolva? Multumesc pentru atentie.

2 răspunsuri:
| Maria1300 a răspuns:

Wow... In urma cu ceva timp(de vreo 5 ani), urmaream pe YouTube un cantec de copii mici(eu aveam vreo 7-8 ani maxim),si dintr-o data, de asemenea, pe ecran(Videoclipul era in full screen) imi apare o fata de aia urata care tipa. De atunci, mi-a fost frica foarte tare si si mie mi-a fost volumul incet, desi a fost un jumpscare ca la volum mediu. Chiar nu imi dau seama de ce ti s-a intamplat. M-ai facut sa stau pe ganduri. Eventual, daca gasesc ceva pe google in legatura cu asta te anunt laughing

| Kepler explică (pentru Maria1300):

Alte raspunsuri va rog?