| MădăST a întrebat:

Ajutati-ma va rog eu mult si pe mine... Ieri cand am vrut sa intru pe contul meu de Facebook mi-a aparut ca trebuie sa-mi schimb numele. Mi l-am schimbat iar acum cand vreau sa intru imi zice "

Form Submitted.

Thanks - your request has been submitted!

Note that writing in and submitting your ID multiple times will not result in a faster response. Once you submit your initial request, it is placed in a queue and responded to accordingly.

We appreciate your patience and apologize for any inconvenience this may cause"

Imi ziceti si mie ce pot face? SUNT DISPERATA! Va rog ajutati-ma... Sau daca nu luati id-ul meu : misterr_21 si vorbim aici daca stiti o modalitate de a intra mai repede pe cont.Multumesc anticipat :*

4 răspunsuri:
| anamaria13b a răspuns:

Poate t-ea raportat cineva sau tea pus pe span daa nu este nimic va disparea in cateva zile sau ore thinking

| ancutza8999 a răspuns (pentru anamaria13b):

Tot incerca sa iti scriu dar nu mi se poasteaza mesajele.nu stiu de ce. Te pot ajuta eu, hai pe mess.

| ancutza8999 a răspuns:

Buna,ti-am dat inca ieri add dupa ce am vazut mesajul dar nu ai fost pe mess ca sa te pot ajuta happy intra si iti spun eu ce sa faci

| FoxxyT a răspuns:

Pai clar ca ESTI DISPERATA daca ti se duce dracului contul de pe care TE DAI DREPT EU... Si te asigur ca chiar vei avea motive sa fi disperata laughing... O sa ti se stearga contul in curand. Te-am pupat, grasano :*