| Диана a întrebat:

Buna allhappy Am si eu o problema. Cand incerc sa iau niste poze de pe aparatul de fotografiat pe PC, cablul de date curenteaza.laughing:-s

Ce as putea sa fac?
Multumesc.

5 răspunsuri:
| iulyan a răspuns:

Cam nimic deoarece este ca o "scurgere". curentul isi gaseste loc pe unde sa iasa de exemplu din sursa care alimenteaza intreaga unitate si poate trece prin carcasa acestea. daca ii asa poti verifica frecand sticul sau ceva metal in spatele carcasei. daca nu inseamna ca a fost un accident sau erai udatongue. dar daca ii prima varianta iti sugerez cand introduci cabluri de date in calculator sa te feresti sa te atingi sau sa ai mana umedahappy.

SUCCES!winking

| death a răspuns:

Scapă de cablu, ia altul. Nu-l petici, pentru că, în interiorul lui, sunt vreo opt fire mai subţiri, la rândul lor izolate. Ideea este că, dacă te curentează cablul mare, unul sau mai multe dintre cele mici s-au dezizolat. Asta poate da naştere la scurtcircuite care pot afecta, cum ţi s-a spus, aparatul şi calculatorul. Deci, ia alt cablu.

| inginer a răspuns:

1. Nu-l mai atinge.
2. Vezi pe unde e crampotit, taiat, si bandajeaza-l cu banda izolatoare.
3. Cumpara-ti alt cablu. Cablul pe care il ai o sa se deterioreze si mai tare si in curand nu o sa mai functioneze. Plus ca e periculos pentru calculator si aparat.

| Диана explică:

Problema e ca nu e nici rupt, nici taiat.nimic din toate astea. Abia azi l-am cumparat. thinking

| Eu.si.atat a răspuns:

Nu atinge unde este metal. Pa.