Nu citeste nici un fel de cd\dvd? nici originale? portul usb il citeste? ai facut si tu vreo scanare cu un antivirus? ti-a gasit ceva ...mai multe detalii, l-ai oprit in timp ce rula vreun program din buton?(in situtia asta se pot altera fisiere din HDD...
A functionat vreodata? cumpara un CD magic ca sa iti stergi lentila daca cumva a functionat si inainte. Cred ca e plina de praf! Daca nu e de acolo ne uitam in alta parte!
Mai intai spune-mi ce antivirus ai si fa o scanare cu Kaspersky de exemplu si spune-mi daca a gasit ceva apoi ia tutorialul asta si vezi daca se mai poate repara HDD cu un utilitar din windows apoi imi spui ce ai rezolvat! deocamdata!
De aici iei HDD regenator http://www.megaupload.com/? d=WH7DX83M este un utilitar care iti repara tie hardul
Logic ca a functionat //... totusi pe majoritatea site-urilor am citit ca e o problema software nu hardware... lentila e impecabila!
Da... din pacate l-am stins din buton din graba . maine bag win7 din nou si daca nu merge il trimit in service...anyway ai vreo solutie? am dat fundoi