OK, deci am sa iti explic deoarece cred ca esti mult mai departe in implementare decat mine...
ai folosit acest style de meniu (20) si fiecare link este de fapt o pagina HOME CONTACT IMPRESIUM etc...
pe pagina de index html trebuie sa fie goala si sa contina doar un simplu script care sa te redirectioneze pe pagina de HOME... astfel cand oricine introduce adresa websitului tau automat va intra pe pagina de home scriptul ca sti ca este accesat linkul si astfel va fi primul activ. aceasta este ce mai simpla metoda dupa cum vad... sau daca te pricepi la JS poti sa modific codul lor (este destul de complicat).
Incearca cum am spus... indexul gol doar cu script de redirectionare pe prima pagina de HOME si la prima accesare a websitului linkul Home VA FI ACTIV.
Bafta in continuare.
Buna Cristin,
Intai de toate multumesc frumos pentru link foarte frumose effectele, am sa le folosesc si eu.
Nu inteleg pe ce buton doresti sa faci o clasa activa?
Sa inteleg ca doresti sa folosti un asemenea meniu pentru in website... si doresti la prima accesa a websiteului sa fie selectat un meniu.
Daca aceasta este problema as putea sa iti explic o "rezolvare generala" pentru ca nu stiu ceea ce doresti tu sa folosesti si cum sau etc...
Intai uitete peste DEMO si acolo ai linkurile cu demourile si cu numele classelor te uiti in fisierul CSS unde se afla classa aceea (numeleclasei:HOVER) aceasta este efectul cand cursoul este deasupra meniului.
FIsierul JavaScript in monetul in care dai click schimba clasa anteriorului cu celui actual... Ori pui stilul in css la primul link care il doresti activ si in momentul in care dai click in alta parte JavaScriputl oricum va schimba clasa si ai rezolvat problema ori poti sa cauti in JavaScript unde se seteaza classele active si pur si simplu pui sa incepa direct cu primul link direct activat.
Sper sa te fi ajutat.
Bafta in continuare!
Buna Optadata,
Cu placere, da, vreau sa folosesc meniu pentr un website, iar cand intru pe site sa imi apara clasa activa pe acasa de exemplu, ai putea sa imi trimiti tu aici un model facut de tine? eu am incercat effectul 20 dar nu merge, am incercat cu class="active" dupa si nu merge nu stiu cum naibi vine!
OK, deci am sa iti explic deoarece cred ca esti mult mai departe in implementare decat mine...
ai folosit acest style de meniu (20) si fiecare link este de fapt o pagina HOME CONTACT IMPRESIUM etc...
pe pagina de index html trebuie sa fie goala si sa contina doar un simplu script care sa te redirectioneze pe pagina de HOME... astfel cand oricine introduce adresa websitului tau automat va intra pe pagina de home scriptul ca sti ca este accesat linkul si astfel va fi primul activ. aceasta este ce mai simpla metoda dupa cum vad... sau daca te pricepi la JS poti sa modific codul lor (este destul de complicat).
Incearca cum am spus... indexul gol doar cu script de redirectionare pe prima pagina de HOME si la prima accesare a websitului linkul Home VA FI ACTIV.
Bafta in continuare.