| 1234567891011D a întrebat:

am 2 intrebari: 1:o sa schimb windows-ul si o sa-mi reformatez pc-ul, o sa mi se stearga arhiva de la mess? 2 daca da cum sa o salvez, spuneti-mi toti pasii.plss[fara raspunsuri save.etc, dati-mi toate detaliile posibile]mersi, dau fundita celui mai bun rasp :*:*

8 răspunsuri:
| adi a răspuns:

Intri in folderul unde ai instalat messengerul(este in program files, pe partitia cu windowsul) si acolo, daca cauti putin gasesti foderul unde sunt toate mesajele salvate, le poti copia in alta parte, iar dupa ce reinstalezi windowsul si messengerul, le pui in acelasi folder de unde le-ai copiat.

| greenish a răspuns:

Da, ti se sterge arhiva de la mess.intri unde ai instalat yahoo messenger si ai acolo conference sau ceva de genu, dai copy si paste unde vrei tu in afara de C.

| nickolass25 a răspuns:

Salut. Draga Laura, iti raspund la ambele intrebari. 1. Arhiva de mess se sterge si daca dezinstalezi messengerul... Asa ca, la formatare se fa sterge tot. 2. Poti sa salvezi mesajele din arhiva facand urmatoarele:
- in messenger intri in partea de sus la Contacts
- acolo intri la Message Archive
- in Message Archive selectezi in partea din stanga mesajele pe care vrei sa le salvezi
- dupa ce ai selectat mesajele, apesi pe discheta albastra de langa X-ul rosu si se deschide Save Conversation History
- si aici selectezi (de preferat ar fi o sursa externa de stocare) locul unde ai vrea sa fie salvate mesajele din arhiva.
- dai click pe Save si asta e tot.
Dupa ce faci toate astea, si salvezi fisierele la loc sigur, te sfatuiiesc sa verifici mesajele daca s-au salvat, ca sa fii sigura ca le ai salvate. Bafta si spor la salvat mesaje.winking happy Pupici kiss

| Roxss a răspuns:

Depinde.
Iti poti formata doar C-ul.
Ar fi cel mai bine, daca ai in D/E poze, muzica, etc etc.
Cat despre arhiva mess-ului este normal sa se stearga.Mess-ul fiind insusi un program. Le poti salva asa:Intri in arhiva.Si dai sus in dreapta la message si dai save.Toata arhiva va fi salvata intr-un fisier pe care il poti deschide cu notepad. Sper ca ai inteles si ti-am fost de ajutor!:*:*

| dan11 a răspuns:

O vei pierde. Arhiva unui profil de Yahoo! Messenger se afla in folderul Ctonguerogram FilesYahoo! MessengerProfiles. Intra acolo si-o poti copia pe un cd sau memory stick. Daca tot reformatezi partitioneaza hardul si seteaza arhiva pe noua partitie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti salva arhiva pe yahoo dar o poti salva in notpade sau microsaft office word

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In folderul in care e instalat yahoo mess... acolo gasesti profilul, til poti copia pe ceva(stic)

| Krisaliz a răspuns:

1. da
2.intri in program files-yahoo messenger si cauti profilul pe care te loghezi. pur si simplu copiezi tot folderul pe un stick si dupa ce instalezi totul, te loghezi o data pe YM, te deloghezi si intrii din nou in program files-yahoo messenger si la profilurile logate o sa copiezi de pe stick folderul vechi. va inlocui pe cel nou si vei avea arhivele.