| FLORENTINAndreea a întrebat:

Am ajuns la o pensiune si aici ni s-a dat parola de la wi-fi. Atunci cand scriu parola imi apare ca se conecteaza apoi imi spune ca sunt probleme de autentificare. Si parintilor mei li se intampla la fel. Netul meu pe mobil merge greu, pentru ca am consumat cam mult, asa ca am vrut sa fac hotspot de la mama. Cand pun parola mi se intampla acelasi lucru ca si la wi-fi-ul pensiunii. Atunci cand am datele mobile activate imi apare un H+ cu doua sageti jos. De cand stau aici imi apare doar H-ul fara +.
De unde e problema si cum o pot rezolva?

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Se poate ca semnalul sa fie prea slab. Am observat si eu la pensiuni asta, ala nu bate chiar in toate partile cladirii. Vezi unde este router-ul, eventual jos la intrare pe undeva si vezi daca acolo prinde.

2 răspunsuri:
| FLORENTINAndreea explică:

Mulțumesc pentru raspunsuri. Imi pare rau ca scriu asa tarziu doar ca am mai asteptat sa vad ce alte raspunsuri apar.
proprietara scrisese gresit parola pe foaia pe care am gasit-o in camera. A incercat si ea si dupa ce a introdus parola de cateva ori si-a dat seama ca trebuia scris "U" nu "u".

| Crișan_Vlad_1993_8qeR a răspuns:

Încearcă din nou. Poate nu scrii parola bine.