| istetimevlad a întrebat:

Am auzit ca Windows 7 nu va mai avea securitatea aceea de demult si ca o sa fie mult mai vurnelabil la virusi. Asa ca as vrea sa schimb sistemul de operare. Ce sistem mi-ati recomanda? As vrea sa remarc faptul ca PC-ul este unul mai vechi si cred ca nu s-ar imprieteni cu Windows 10. Dau funda. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| JicaContra a răspuns:

Aaaaa, windows 7?!?
da, vad ca ai windows 7 si iti recomand TOT 7

faza cu "virusii" e o teapa, de fapt suportul Mircosoft pentru windows 7 o sa inceteze anul asta si atat, insa de aici si pana la a lua virusi, e cale lunga, in primul rand un antivirus bun (de ex. Avast) te protejeaza impotriva virusilor, iar suportul mircosoft relativ la securitate este oricum o frectie la picior de lemn, si se refera in general la atacurile posibile de pe reteaua locala, de pe internet, fara un virus nu prea poti sa spargi un windows, chiar daca e windows XP, la care suportul a incetat de ani buni!

deci, ramai la windows 7 ca nu o sa ai nici pe dracu' tongue

7 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Poti incerca un Linuc ca Ubuntu sau Mint, Dar daca ai un antivirus bun si nu descarci ''fisiere gratis'' din colturi intunecate nu ai de ce te stresa.

| NLS a răspuns:

Vista nu e deloc o soluție, și nici 8.1.
Au devenit între timp mai stabile, dar nici ele nu mai sunt (sau nu vor mai fi. În cazul lui 8) suportate.
Fie ramai pe 7 și înveți sa nu dai click oriunde, (atenție cu paginile "war-ez", pr0n, filme online) fie îți instalezi Linux Mint și te poți plimba peste tot pe net.

| flixbuster a răspuns:

Mai bine zici configuratia PC-ului. Windows 10 Home 32 bits merge foarte bine mersi pentru office, web browsing, muzica si filme (dar nu te astepta la Full HD sau 4K) pe orice calculator de acum 15 ani cu o configuratie de la un nivel in sus - Core 2 Duo sau Athlon 64 x2, 2GB RAM, placa video cu driver de Windows 10.

| RealKing01 a răspuns:

Windows Vista! Daca nu Windows 10 nici Windows 7 atunci cine?

| istetimevlad explică:

Multumesc tuturor! Dar totusi as vrea un sistem mai bun decat windows 7 deoarece calculatorul meu se incarca foarte greu si daca CPU-ul se incarca la maxim pentru o perioada de timp) se inchide. Vreau sa specific faptul ca nu am jocuri pe el sau chestii de genul(Am avut dar le-am scos de tot), tot ce am pe el sunt aplicatiile pe care le ai atunci cand il cumperi(browser, my pc, vlc, notepad, office 2007, etc.) Ati prins ideea. Sfaturi? Oricum multumesc.

| istetimevlad explică:

As vrea sa va anunt ca va multumesc tuturor! si ca in maxim 2 zile voi alege raspunsul castigator! O zi faina tuturor!