| Anisoara79 a întrebat:

Am creat un slideshow cu programul proshow gold, iar can am terminat l-am salvat dar nu mil deschide.Cum sa fac sa-l pot deschide u orice program audio, tinand cont ca am si muzica pe fundal, alea de pe net cu ce sunt facute.Va rog sa ma ajutati m-am chinui ff mult la "proiectul"asta. Dau fundita va rooooooog.mersi

Răspuns Câştigător
| Nyku_5126 a răspuns:

In ce format l-ai salvat? Ca proiect s-au l-ai exportat?
Daca l-ai salvat ca proiect o sa-l poti deschide doar in ProShow Gold, trebuie sa cauti optinea de exportare si sa-l exportezi ca un executabil (. exe). Atunci o sa-l poti deschide oricand si de oriunde pentru ca se exporteaza cu propriul player si un executabil se poate deschide de pe orice PC.

| eueuyo a răspuns (pentru Nyku_5126):

Buna! am incercat sa fac km ai scris mai sus dar nu imi apare sa pun extensia.exe imi poti spune mai exact cum sa fac? pls

4 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Incearca sa il deschizi cu windows media player. Click dreapta > open with > windows media player. Sau winamp. Sau orice alt player. Daca nici unul nu accepta extensia pe care o ai, cauta un convertor pe google. Btw, mai bun era windows movie maker decat proshow gold, si il ai deja in calculator. tongue

| jocuri888 a răspuns:

Ce format e slideshowu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.Am si eu nevoie de putin ajutor.De pe ce program pot sa fac un slideshow cu muzica, poze.etc. Ma puteti ajuta va rog? E urgent.Pt mai multe [ larysukaaa.lary@yahoo.com ] Multumesc