Se pierde garantia la orice surub scos.
Vorbeste cu vanzatorul si spune-i ca vrei sa faci acest upgrade la service-ul lor (va fi contra cost, dar cred ca nu se va pierde garantia).
Oricum, un astfel de laptop nu te va mai tine prea mult. Sfatul meu este sa faci un upgrade total; adica sa te orientezi la un alt laptop nou, si sa il dai pe acesta la schimb+diferenta prin programul "rabla". Intereseaza-te ce magazine foloseste programul "rabla" pentru laptop-uri.
Interesanta traba cu programul rabla
Acum, nu stiu de ce nu ar mai tine momentan nu am nici o problema cu el, atat ca dureaza 2 minute sa isi dea boot, si mai sacadeaza cand deschid aplicații si fac multitasking pe ele... ceea ce facea de cand l-am cumpărat din cauza hdd-ului
Da vei pierde dar nu cred ca ai nevoie. Intra tu si fa upgrade daca stii sa umblii cu de-astea. E foarte usor dar depinde de model. La unele mai poti sa rupi vreun cablu din greseala la boxe de exemplu. Nu am avut nevoie in viata mea de o garantie
M-am gandit si la asta, dar e acel, daca se strica" care ma face sa ma gandesc
Buna, trebuie dat jos capacele de Hard si ram se va pierde garantia in cazul in care ai o problema cu el intre timp si ajunge in service.
Daca vrei sa faci upgrade fara sa se piarda garantia, du-te cu el la altex si iti fac ei upgradeul
O fac ei, sau il trimit la service-ul Acer?
Nu de alta, dar nici nu as vrea sa stau cateva saptamani fara el...
Salut! La el lucrez acum. De nou i-am pus încă 8 GB de RAM și un SSD de 256 GB. Merge brici. Cu garanție, fără garanție, tot prostia aia este. Dacă ajungi la Depanero, îți blestemi zilele. Experiența mea personală e cumplită. Acolo orice vrei să faci „nu se poate". Nu prea ai ce să strici. Upgrade-ul se face foarte simplu și dacă nu ai experiență de loc, mergo la un atelier de profil. Dacă îți cumperi piesele potrivite îți face treaba pe loc în 5 minute. Memoria musai să fie de 3200 Mhz, cls. 22 și SSD-ul ar fi bine să fie un Samsung de 256 GB minim. Eu am pus și un HDD de 2 TB. Asta e chiar obțional. Baftă! P.S. Am pus și Windows 11, dar mi s-a părut extrem de obositor și inutil. Am revenit la 10 care merge fără cusur.
Mersi mult de raspuns
Cred ca tu ai varianta cu amd, eu o am pe cea cu Intel asa ca ramu imi e la 2666mhz si cl17
Ma gandeam si la un ssd de 480gb
Experienta am, am montat si un calculator
Zici ca cei de la depanero, cand e vorba de garanție nu se poate? Am avut probleme in trecut cu un telefon, s-a ars placa de baza, a zis ca nu se poate repara si sa imi aleg alt produs de aceeasi suma din magazin
Da, procesorul de la AMD (Ryzen 5 4600H) e net superior. Eu am laptopul de la fi-miu, căruia i-am luat ceva cu RTX 3050 și tot AMD, dar Ryzen 7 5800 H. 8 nuclee 16 thred-uri, joacă în altă clasă. Baftă!
Mersi
anonim_4396 întreabă: