Daca ai cumparat cartuse originale (trebuie sa fii sigur de asta!) poti restitui imprimanta pentru a putea fi verificata la service. Sunt defectiuni care nu ti se datoreaza si, fiind in garantie, produsul poate fi inlocuit. Cand cumperi o imprimanta, aceasta contine deja cartuse demo, care pot fi utilizate temporar. Ai incercat sa le folosesti pe acelea? Le recunoaste imprimanta?
Cartusele demo au o capacitate mai mica decat cele normale. Si ele sunt pline la inceput, cu cerneala din fabrica. Producatorul mentioneaza ca pot fi folosite o singura data, dar, daca le reumpli cu grija, pot ajunge la o durata de viata pana la un an (in functie de cat de des faci refill).
Ok. am inteles. aici unde locuiesc eu toate imprimantele vin cu cartuse pline si normale. nu am stiut de cele tip demo. de fapt nu ma mira faptul acesta. nici calculatoarele nu le vand cu licenta de windows in tara romaneasca. ma intreb daca vreodata o sa intram in randul celor din comunitate, nu doar cu impozite, ci si cu cele bune.
Da. exemplu:
o imprimanta HP sau EPSON, din cele ieftine, dar cu care iti poti face lucrul bine, costa in jur de 58-64 euro. daca scadem cartusele care costa 42 setul complet, de multe ori, oamenii prefera sa cumpere o imprimanta noua decat sa cheltuie pe cartuse, in cazul in care imprimanta incepe sa functioneze defectos.