Si cum descarc?
Intri cu telefonul, gasesti jocul care iti place, si urmezi linkurile..Intra cu telefonul si vei vedea.Nu uita sa activezi o optiune cu internet si sa iti faci setarile telefonului inainte.Sunt el putin 5000 de jocuri pe site-ul asta.
Ce optiune?
Adica sa nu intri pe internet de pe credit, este foarte scump. Intai activezi o optiune cu mb megabiti si pe urma intri, altfel te taxeaza cu 90 centi/mb.Esti la liber, in ce retea?
Am mb. si pot intra pe net
Ok scumpo.Intra.
Dar jocurile de acolo daca le descarc, o sa pot juca doar cand am net pe telefon? am avut un telefon Nokia si am descarcat de pe un site Orange, si ma lasa sa le joc doar cand aveam net pe telefon, chiar daca le-am descarcat
Nu draga, de descarci, le instalezi si raman acolo. Downloadeaza-le in functie de rezolutia ecranului.Scrie in denumirea jocului si rezolutia.
Pai jocurile sunt pentru Android si pentru telefoanele fara android nu exista jocuri decat cam nasoale sa le iei de pe net. Intra pe saitul emobiljocuri.cum apoi baga cablul USB intra in Computer si dai la disc acolo iti apare telefonul de pe sait descarci jocuri si apoi le copiezi din jocuri la disc daca nu ai inteles am sa iti spun mai detaliat. Succes!