Daca te referi la faptul ca nu mai poti intra in telefon din cauza ca nu ma stii email-ul, imi pare rau sa te dezamagesc dar nu mai poti accesa telefonul. E un sistem de securitate idiot care nu te lasa sa treci peste Setup-ul telefonului fara email-ul pe care ai fost logat inainte sa il resetezi. Mi-au adus si mie o tableta Android la service unde faceam practica cu aceeasi problema, si nu am reusit sa o rezolvam. Poti sa te duci la un service, le spui ce problema ai, si ei il trimit la reprezentanta sa il deblocheze acolo. Altfel nu se poate. Pe noi ne-a costat vreo 30 de euro deci in jur de 130 de lei.
Sau, daca mai tii minte detalii despre contul de mail, gen numarul de telefon folosit, data cand l-ai creat, sau intrebarile de securitate, dai pe "Am uitat parola" sau "Forgot password".
Sper ca am inteles bine. Bafta!
Aia este protectia de la Google (frp). Du-l la service, cel mai simplu, o sa te coste 50-100 de lei sau daca ai un PC o poti scoate tu; de tutoriale e plin net-ul.
Tocmai resetul ala a creat problema
Trebuia sa iti securizezi contul cu numarul de telefon si til puteai accesa asa foarte simply.Nu cred ca ai vreo solutie.
Lavinia_Cristina_ întreabă: