| TVD13 a întrebat:

Buna!
am facut o prostie si va rog sfaturi
Cand vorbesk pe mass nu-mi apare sis ce am scrie eu sau cealalta pers
Va rog spuneti-mi ce sa fac cat mai repede ca nu vreau sa vada soramea
Dau funda si voturibig grinbig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dat pe click pe un link primit ca fiind de la unul din lista si te-ai virusat.
Dezinstaleaza messengerul din Control panel, apoi sterge folderul Yhaoo din C:Program Files apoi urmeaza indicatiile:

Pentru asta, rezolvarea este cat se poate de simpla:
Descarca http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe ComboFix
Apoi asigura-te ca ai inchis toate programele care ruleaza (Yahoo Messenger, MozilaFirefox, etc) si ruleaza ComboFix. Te va intreba daca sa inceapa sa curete sistemul.
Confirma cu Yes de fiecare data
Nu-l opri in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul. E posibil ca in timpul rularii lui desktop-ul sa dispara, dar nu te ingrijora.

Dupa devirusare, poti reinstala din nou messenger yahoo, insa ai grije la variantele de multimessenger, sunt foarte multe raspandite intentionat infectate cu troieni ori virusi de tip vierme.

4 răspunsuri:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Trebuie sa ii iei Pluginurile. Daca nu merge reinstaleaza massu

| z0z0x a răspuns:

Incearca sa dezinstalez si sa instalez din nou messul happy poate mergewinking Daca nu nu stiu ce ai facut laughing

| robertino87 a răspuns:

Dezinstaleaza messenger existent in calc apoi reinstaleaza.

| adytzyka a răspuns:

Daca esti intrata pe yahoo stinge-l
Mergi pe butonul start
Ddai click pe RUN
In fereastra noua aparuta ai o casuta in care v-a trebui sa introduci urmatorul text: regsvr32 jscript.dll
Dai ok
Aceeasi pasi ii mai faci inca o data dar de data aceasta in casuta de la fereastra Run introduce-ti: regsvr32 vbscript.dll