Daca poti intra pe alt user si nu stii parola la admin atunci fa asa :
intra pe userul acela
intri la Start->Run
Acolo scrii "control userpassword2" fara ghilimele
acolo selectezi administrator si dai new password
Bafta si sper ca te-am ajutat
Fa un system restore. cand bootezi, use the last known good configuration (sau asa ceva).
Incearca sa iti amintesti parola. Nu conteaza ca erau alte caractere cred. Trebuie sa apesi aceleasi taste.
Buna,
Atata timp cat iti amintesti parola nu conteaza ce limba e setata. Caracterele pe care le-ai folosit si literele ar trebui sa iti deschida conturile.
Pe viitor iti recomand sa iti notezi pe o hartie parolele folosite pentru a nu intampina probleme.
Mult succes,
Buna uite poti incerca cu asta http://download.cnet.com/PCLoginNow/3000-2094_4-10839903.html?tag=mncol
Succes:)
Buna!
Deci, incearca sa iti amintesti! Nu mi s-a intamplat niciodata asta, desi, recunosc ca am avut numeroase probleme cu computerul meu. Tinand cont ca ai pus o parola, ar trebui sa ti'o amintesti, stiind ca e vorba de una foarte lunga, de care nimeni nu are habar, doar de aia ti'ai pus parola, nu?
Pa-pa!
Daca erai logata pe userul administrator aduti aminte parola... daca erai pe alt user fa swich pe administrator ( cand iti apare fereastra logon adica aia unde dai clic pe user apasa ctrl+alt+del pana iti apare logon clasic.asta daca nu il ai. apoi la user scrii administrator si dai ok daca nu ai parola, cand intra in windows dai la start run scrii cmd si dai enter si tastezi comanda net user numeuser * si dai enter, aici o sa ceara parola pui ce parola vrei dai iar enter mai introduci o data arola si dai iar enter apoi restart si gata. Numeuser e userul la care ai pus parola. Asta merge daca nu ai parolat userul administrator, ca u ai zis in mesaj ca esti admin. admin poti sa fi si cu userul ionica dar sa ai si userul administrator sper ca ai inteles daca nu te pot ajuta pe idul mircea0388 ...si o alta metoda e ophcrack cd boot