| Live.Laugh.Love a întrebat:

am folosit: http://hi5.bitshare.ro/ ca sa aflu id-ul de mess al unei persoane. Am copiat exact ca la instructiuni, dar cand sa dau sa-mi apara id, scrie: Email: Not found
Imi pare rau, nu am gasit email
dc?
ce pot face sa mearga? funda!

6 răspunsuri:
| gelica a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie si iti spun ca nu exista astfel de programe de spart parole! Daca mai copiezi programe de acest gen iti viruseaza calculatorul! Fi atenta! funda?

| Live.Laugh.Love explică:

@gelica ala nu te ajuta sa spargi parole straight face lol, ala este ca sa vezi id-ul de mess al unui utilizator hi5. dar cine n-a citit instructiunile n-are de unde sa stie x_X... so. altceva am intrebat eu, altceva ai rasp tu straight facealergi dupa funde? laughing fara suparare nu-ti dau funda pentru ca nu ala era rasp la intrebarea mea happy

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Ce fundă, băi, gelica?

Site-ul hi5.bitshare.ro funcționează după următorul principiu:

- Gigel are inca un site, site pe care se pot detecta utilizatorii de pe Yahoo Messenger ce stau pe invizibil
- În fiecare zi, mii de ID-uri sînt verificate de site-ul lui Gigel
- Gigel nu e prost, Gigel le păstrează pe toate
- Gigel are un script ce verifică pe hi5.com dacă există vreun profil de hi5 făcut pentru fiecare din ID-urile ce au fost "scanate" pe site-ul de care vorbeam mai sus
- Dacă scriptul lui Gigel găsește profilul de hi5 pentru un anume ID, le salvează într-o bază de date
- Atunci cînd tu vrei să afli ID-ul unei persoane în funcție de profilul de hi5, ca șmecheria să meargă, trebuie ca ID-ul de pe care a fost făcut contul respectiv să fi fost "scanat" pe site-ul celălalt ( unde verifici cine-i pe invizibil ) al lui Gigel

Concluzia:
Site-ul hi5.bitshare.ro nu functionează în toate cazurile, dar funcționează!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Siteul e pe bune l-am folosit si eu, la unele hi5 nu merge din cauza ca utilizatorul nu ia bagat adresa de email, nu e scam sau virus, si app nu sparge parole doar iti da id-ul de yahoo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Smsjmshdodbdksnsksksnsjfundabagpula

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

:]] Nu mergestraight face laughingmi-e mi s-a virusat calculator din cauza luistraight face