| Dragoș15123 a întrebat:

Buna, am fost pe 25/07 la Digi si am realizat un contract de FiberLink Gigabyte Popular, stand intr o zona rurala.Mi au zis ca echipajul va veni in 7-10 zile.Au venit si au spus ca nu pot sa bage si trebuie pus un stalp, domna cu care am realizat contractul asigurandu ma ca nu trebuie nimic.
Am zis ok, am ales sa fac un sant sa bag fibra prin pamant in loc de stalp, au venit baietii si au legat fibra iar ieri am fost anuntat ca vor veni sa lege cablurile intre ele.Cand au venit cei care trebuia sa conecteze au spus ca nu este finalizata lucrarea si ca nu au sudat o cutie pe stalpul de la strada care sa vina pana la casa mea(nu inteleg de ce i au anuntat sa vina daca nu era terminat). Stie cineva ce pasi mai sunt dupa ce sudeaza acea cutie pe stalp, cat mai dureaza si daca acea cutie va fi gata intr o singura zi sau mai multe ca astept de cam 3 saptamani si nimic
(Scuze pentru atat de mult scris)

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi din nou la Digi si vezi care e problema.

| KovacsB a răspuns:

Dupa ce iti baga sa faci un test de viteza si daca este mica ai 14 zile timp sa reziliezi contractul cu un simplu e-mail. Dupa aceea nu mai scapi de ei.
Eu aveam 70Mbps la contract de 1000 si m-au luat la misto la telefon cand i-am sunat.
Au zis ca daca vreau mai mult sa leg un cablu.
Acum am 400 de la Vodafone si la pret mult mai mic.