Daca tableta este stricata din cauza ta (cazaturi, inlocuire OS, etc.) NU iti vor da o tableta noua.
Dar daca tableta este stricata din cauza lor (piese deteriorate, cazaturi la transport, etc) acesti ITI VOR DA o tableta noua.(in cazul in care nu se poate repara)
Daca are o stricaciune de exemplu ti s-a stricat ceva in interor, nu iti mai merge androidul, nu mai ai net chiar daca ai Wi-Fi etc... o sa iti dea o tbaleta noua, daca chiar e in garantie. Dar daca ti-a cazut tie din mana atunci trebuie sa cumperi una noua. Stiu pe proprie experienta: Mi se stricase intr-o zi gaura pentru incarcat si nu se mai incarca, mi-au reparat-o pe gratis.
Pai ma jucam pe cand eram la incarcat si dintr-o data mi s-a stins si nu s-a mai aprins
Exact asta mi s-a intamplat si mie! Este exact ce am descris! Du-te repede cu ea pana nu se termina garantia.
Tie tiau facut-o
Da.
Daca tableta s-a stricat din cauza lor iti vor da una noua dar daca ai dat tu cu ea de pamant sau a cazut in apa fi multumit daca ti-o mai repara.
Depinde:
1: Daca tu ai stricat tableta, ai scapat-o sau asa ceva atunci trebuie sa-ti cumperi tu una noua... :-(
2: Daca are defectiuni din fabrica atunci trebuie sa ti-o repare... :-)
3: Daca are defectiuni din fabrica si nu se poate repara trebuie sa-ti dea una noua... :-)
Normal ar trebui sa iti dea alta daca nu e din cauza ta! problema e ca trebuie sa o trimita la service la ei! asta dureaza in jur de 15 zile, dupa care iti da un raspuns daca se repara sau alta!
Paii..depinde de situatie! Daca tu ai stricat tableta, nu prea mai ai sanse sa iti dea una noua inapoi. In schimb daca ea s-a stricat singura cu siguranta iti va da una noua! P.s : Sa o ai sanatos!