anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,

am gasit un telefon Lg U8180 prin casa cu niste poze de cand eram mai mica, si am cautat un program bun ca sa le descarc pe laptop, si nu am gasit niciunul, as vrea sa ma ajutati cu un program bun pentru a putea sa le descarc,

3 răspunsuri:
| pYv a răspuns:

O solutie ar fi sa trimiti pozele la alt telefon cu inflarosu' si bluetooth si le transferi cu, cablu de date. Daca nu daca ai cablu de date la telefonul ala le descarci direct cu el

| Roxxetteeeeeeeeeee a răspuns (pentru pYv):

Am incercat doar cu cablul de date dar nu apare nimic de la el, nu apare nimic pe ecran sau in Computer cum apare la carduri foto sau stickuri, si are decat infrarosu, si nu cred ca mai gasesc pe cineva cu infrarosu...

| pYv a răspuns:

Cauta pe cineva care are Sony Ericsson k750i de exemplu ca e mai raspandit modelul si are si inflarosu' si Bluetooth si dupa transferi cu ala in pc prin cablu de date..sau nu stiu ce gen de telefon sa iti zic ca s-a poti sa le "nagi" pe, pc thinking in orice caz cauta un telefon care le are pe aman2 si prin cablu de date specific acelui telefon le poti baga in pc-ul tau.Salootwinking