| razvanb a întrebat:

Am imprumutat aparatul foto la o amica si din greseala, respectiva l-a scapat jos, pe parchet. Obiectivul acu imi este blocat. Pot deschide aparatul, pot intra in meniu, pot umbla in setari, pot vedea fotografiile.numai ca nu merge sa fac fotografii. Obiectivul imi este putin stramb, probabil in clipa cand aparatul a cazut, a cazut direct pe obiectiv.Mentionez ca pe ecran imi apare mesajul"zoom error", iar cand apas pe buton, ca sa fac fotografii tot mesajul asta mi-l afiseaza"zoom error"! ce pot face? multumesc!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii explici amicei tale ca ti-a cazut aparatul si poate va intelege daca va certati ar fi bine sa-i cumperi un aparat.

| Drag0s a răspuns:

Service. si zii amici sa plateasca. da-i factura daca nu e gratuita repararea. dai o funda duap ceafa. sau da mie funda!

| Bog15 a răspuns:

Stii unde e domo?

| sibiufoto a răspuns:

Nu mai ai ce face cu aparatul. Il poti pastra pe post de cititor pentru carduri. Deja e un defect fizic pe care nu e rentabil sa-l repari. Nu e vorba doar de "indreptat" obiectivul -- mai mult ca sigur e afectata si optica. Decat sa pui un obiectiv nou la un aparat compact, mai bine de 100 de euro iti iei altul. Daca esti inca in garantie, s-ar putea sa ai noroc, dar nu poti sa-ti faci mari sperante. De regula, garantia nu acopera accidentele din vina utilizatorului.