Nu exista un argument bun, e un moft pentru a te juca... Nu o sa te ajute cu nimic in adevaratul sens al cuvantului, ba mai mult, dupa ce te poti juca orice o sa-ti scada si interesul pentru scoala si alte activitati, deci mai mult te incurca, cum ai putea sa minti ca o sa iei note mai mari dupa? Iti garantez eu ca notele o sa se duca doar in jos. Daca chiar o vrei, ia note mari la scoala anul asta, lucreaza toata vara care vine sa faci si tu macar jumatate din pret si atunci poti sa ceri parintilor inca jumatate sa ti-o iei.
Placa aia video e cat un PC nou cu performate medii, si e doar o componenta, dupa o sa ceri si un i7?
Am lucrat in timpul liber la un magazin de calculatoare, si am facut rost de un i7 moca )
Mie mi-ar fi rusine sa cer de la parinti bani sa cumpar placa video, mai bine te angajezi undeva, daca ai 18 ani.
Salut! Un pc cu o placa video buna e ideal pentru jocuri. Filme etc etc... Poti sa le zici ca o sa inveti mai bine. Ca o sa ai rezultate bune la invatatura. Si ca nu vor fi dezamagiti de decizia luata. FUNDA?