Cu zeci de sisteme de operare care au aparut cu SP-uri de tot felul, exista si posibilitatea ca un driver sa nu se instaleze corect, sau se instaleaza dar nu face tot transferil de informati in registri. Asa ca de cate ori mi se intampla sa am probleme cu instalarea unui driver primul lucru care il fac este sa fac update din Device Manager, si pot spune ca a functionat de multe ori aceasta smecherie, de fapt asa verifici daca e instalat driverul si chiar daca e instalat si ai probleme cu el intre timp tot de acolo poti remedia problema, pentru ca atunci cand instalezi driverele, sistemul il copie automat in calculator apoi il ia si il instaleaza. oricum pentru cine nu stie ce zic poate citi un exemplu mai concret si explicit cu un driver de sunet, e luat ca exemplu, ca atare cu oricare driver e la fel.
http://www.byetsoft.eu/tutoriale/907/probleme-cu-driver-ul-de-sunet.html
Nu are ce sa-ti lipseasca doar ca driverul pe care l-ai instalat nu e compatibil cu camera ta web.Incearca sa cauti alt driver, nu conteaza daca e o versiune mai noua sau veche doar sa fie compatibil cu web cam-ul tau. Succes!
Asa imi apare si mie, mai era "Video capture will not funtion properly". Nu-i asa? Deci :o luasem de curand, am instalat driveru'(era un cd mic rosu) si mi-a aparut asa.Ma-m enervat, ca ce are, ca ce e gresit.Am observat ca era usb-u scos, l0am bagat, am dezinstalat camera web si am instalat-o iar.Si dupa a mers Daca nu merge scuze, altceva nu stiu sa-ti zic
Cred ca ai luat softul gresit. Du-te la un magazin calificat si vezi ce poti rezolva in legatura cu un cd.
Nu ai instalat driverul potrivit. cauta un driver exact cu numele camerei tale. iar cand instalezi scoate mufa de conectare de la camera la pc