| cotan a întrebat:

Am instalat Windows 7 pe un Toshiba Satellite P100-309 si nu imi merge sunetul.Jos la iconita de la sunet (jos in dreapta) imi arata un x intr-un cerculet rosu.Dau sa-mi diagnosticheze problema si zice ca e o problema de driver, dar eu am instalat driverele cu un program driver detector... Aveti ceva propuneri..Vi sa mai intamplat...

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Da s-a mai intamplat. Ai fie Windows 7 dar nu cd original ceea ce nu e bine ca nu isi face update-urile fie driverul instalat chiar este prost. Recomandarea mea du-te pe site-ul principal Toshiba si cauta acolo la suport drivere modelul, prin detectie. O sa-ti emarga dupa ce faci instalarea.

5 răspunsuri:
| WR104 a răspuns:

Incearca sa cauti driverul pe site-ul oficial sau sa instalezi din nou driverul audio.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| arthurarad a răspuns:

Vezi ca X-ul ala s-ar putea sa fie din simplul motiv ca e dat pe "mute".

| ionutslk a răspuns:

Este de la placa de sunet daca ai driverele original de la el instaleaza placa si sigur merge o seara placuta!

| cotan explică:

Eu pe pagina de la Toshiba nu am gasit modelul de notebook.dar eu am instalat un driver de la realtekhd audio imidati voi vreo idee ce sa fac,. sa fie de la placa audeo ceva problemee?