anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am laptop si i-am stricat 2 taste, care le folosesc destul de des "s " si "a" scriu mai greu.si nu stiu unde as putea sa merg sa mi le puna doar cele doua taste nu toata tastatura k m-ar costa. si cat ar costra doar cele 2 daca se poate.Va >multumescbig grin

7 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Cred că va trebuii să o schimbi pe toată, dar mergi la un centru care repară așa ceva, și vezi ce îți zic ăia.
Dacă porcăria ta de laptop, mai este încă în garanție, ar trebui să o schimbe gratis.
De fapt, oamenii obișnuiți ca tine, au nevoie de calculator fix, nu de laptop. Laptopul este util, dacă lucrezi cu firme!

| Emmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru MMihai):

Laptopul meu este Acer aspire 5738z nu este jafwinking

| Urzi23 a răspuns:

Era bine daca pune-i si orasul din care esti. vezi ca pe www.okazii.ro gasesti si tastaturi functionale, gasesti si service la prestari servicii. Daca tastatura este in mintile ei si ai problema doar butoanele(plasticele sparte sau pierdute ) mai mult de 10 ron /buton nu cred ca dai. Tastatura buna o gasesti pe la 100-150 ron functie de model

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Pai daca s-au stricat doar doua butoane, trebuie sa schimbi toata placa tastaturii.asa am patit si eu cu laptopul, aveam probleme cu "n","a".si "b".m-am dus la service, si mi-au spus ca trebuie sa imi schimt tastatura.si ma costat 140 ron.:-

| NinelHell a răspuns:

Nu se poate.Se inlocuieste toata tastatura. Depinde cat este de vechi laptopul, daca se merita.Costa ceva banuti.Ai doua variante tastatura mini externa usb, sau start/programs/accessories/accessibility/on-screen keyboard.

| Ukraineanu a răspuns:

O tastatura la un laptop costa in jur de 2, 5 milioane!

| blodinel a răspuns:

Pai puneti tastatura in romana nu in engleza si in loc de "s" pui ş si in loc de a pui ă intelegi_