| parfum11 a întrebat:

Am luat un stick digi de internet, am instalat software`ul dar nu am net, imi apare "fara serviciu". Odata cu stickul mi-au dat si o cartela SIM. Are legatura una cu alta? Ce trebuie sa fac ca sa am net pe stick?

Răspuns Câştigător
| crackster a răspuns:

Te-ai gandit vreo secunda ca, cartela ar trebui bagata in stick? zic Desfa capacul sticului si ai un slot de SIM acolo. Daca nu e posibil sa ai un slot langa mufa usb a stickului.

4 răspunsuri:
| Generalul a răspuns:

Pai da, au legatura una cu alta. ai pus cartela sim in stick? daca nu, de aceea nu merge...

| Bitza91 a răspuns:

Si normal ca stick-ul are legatura cu acea cartela.Baga cartela in stick(vezi sa o bagi corect), dar scoti stick-ul din pc cand ii bagi cartela, apoi il reconectezi la PC si gata..ai net happy

| Alextusent a răspuns:

Trebuie sa bagi simul in stik(vezi ca stikul trebuie sa se desfaca) si dupe ce ai reintrodes cartela in pc, laptop sau orice altceva trebuie sa intri la mycomputer si sa deschizi stikul in el o sa gasesti un program pe care trebuie sa il instalezi(cu programul asta o sa te conectezi la internet)

| AntalDaniel1989 a răspuns:

Dar incearca sa vezi dac ai semnal daca nu returneaza produsele cat mai repede inapoi din locul cumparat