Buna! tie tia ramas netul si idul pe telu respectivului pr tot ce trebuie sa faci daca ai ales sau daca ai bifat sa intri de pe tel resp pr si sa dezbifezi obt sau sa astepti o zis 2 daca nu merge intrati iar de pe telu lui / ei
Iti zice ca esti conectata pe un alt computer deoarece te-ai logat pe telefon. Si el e tot un "computer" dar nu atat de performant. Deci trebuie sa intri pe acel telefon si sa iesi de pe mess. Eu stiu ca atunci cand intram online pe yahoo mail ma scotea din yahoo! messenger. Si trebuia eu sa dau "log in" ca sa ma scoata de pe mail si sa ma logeze pe messenger. Deci eu asta cred. Ca trebuie sa ceri acel telefon si sa iesi din messenger. si sa incerci sa te logezi dupa. Daca nu merge eu nu stiu ce sa zic. Succes!
Prima data verifica daca persoana a cui era telefonul nu se joaca cu nervii tai. In sensul ca poate mai are inca adresa si parola ta pe telefon si intra el/ea si te tot scoate pe tine (adica e el/ea pe ID tau si de aia nu poti inta tu ) . Iti apare ceva cand incerci sa intri pe yahoo de pe calculator? Daca da cauta pe dictionar ce inseamna ca poate te ajuta. Poate versiunea messengerului nu e prea buna si de aceea. Incearca sa dezinstalezi si sa instalezi din nou messengeru . Sper ca te-am ajutat! >
Pai trebuia sa dai sign out de pe telefon.Sau sa-i spui acelei persoane sa dea, daca telefonul se descarcase.