| Any_3777 a întrebat:

Am nevoie de ajutor.Am windows vista si am o problema.De fiecare data cand ma uit la film, la un interval de jumate de ora mi se stinge imaginea, trebuie sa misc de mous ca sa se reaprinda.Cine stie va rog frumos sa-mi spuneti si mie.Va multumesc

Răspuns Câştigător
| Bunicu a răspuns:

E vorba de stingerea monitorului. In xp click dreapta properties screen saver power in vista click dreapta pe desktop personalize desktop properties screen saver power sau cam asa ceva...ca nu am vista da e pe acolo.

5 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Ceea ce au scris ceilalti e corect, completez doar cu observatia ca screensaver-ul se poate dezactiva complet, din lista de screensaver selectezi 'none' adica nici unul. Succes!

| ταξιδιώτης a răspuns:

Clic dreapta pe desktop\personalizare\economizor ecran\setezi fara\se aplica

| mikkhhell a răspuns:

Nu este nimic grav, este setarea de a intra in functie screensever-ul si cum nu este setata nici o imagine pentru el apare negru, daca vrei sa modifici timpul de reactie dai clic dreapta pe spatiu de lucru, alegi propietati, dupa care se deschide o fereastra cu mai multe optiuni, alegi screensever si acolo poti seta o imagine si timpul cand sa apara din momentul in care nu se mai face nici o miscare cu mausul.

| a2 a răspuns:

Da. si eu pateam asa.
Dai click dreapta pe desktop si dai la personalize [sau personalizeaza, in functie de limba]. de acolo dai la screen saver si iti apare undeva sa alegi dupa cat timp sa iti apara. dai timpul cat mai mare.

Sper sa te ajute!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema stă în programul cu care vizualizezi filmul pentru că acesta nu are control asupra screensaver-ului din Windows. De obicei aceste probleme apar numai cu versiuni vechi de BS.Player(sau un alt player similar). Asigură-te că ai instalat pe PC numai ultimile versiuni de programe! Windows Vista și 7 sunt diferite de XP pe care rulează bine aproape orice versiune de program.
Momentan poți face ce ți-au sugerat ceilalți, să setezi din Control Panel un timp mai mare de așteptare până se închide monitorul sau să apară screensaver-ul.