| Clodiaa707 a întrebat:

Buna. Am nevoie de ajutor in legatura cu o tableta. O am de foarte multi ani, am uitat de ea, și ieri am gasit-o prin lucrurile vechi. Surprinzator este faptul ca se misca foarte bine, și chiar as vrea da i-o dau cuiva. I-am dat resetare din fabrica ca să o iau de la zero, dar problema e ca, atunci cand imi cere sa adaug un cont de google pe ea, nu ma lasă. Imi apare că email-ul si parola sunt incorecte, desi sunt corecte. Ok, am zis ca poate chiar am gresit eu email ul si parola, asa ca am zis sa creez un alt cont de google de pe tableta. cand dau sa creez, completez ce imi cere acolo (nume, prenume si ce email vreau sa pun), iar apoi cand dau la pasul următor, imi apare ca nu se poate conecta cu serverele google sau ceva de genul. Am vrut sa actualizez software-ul, dar nu merge pana nu înregistrez un cont de google pe tableta. nu merge sa folosesc nici Youtube, nici magazin play fara un cont google. Aveti vreun sfat? Ce se intampla? Chiar as vrea sa remediez problema. as putea totusi sa o dau unui copil care nu are, dar nu pot în situația asta momentan. Am intrat și în setări, am dat la conturi, am dat să mă conectez prin aplicația email, apoi gmail, dar nu ma lasa. În aplicația email imi mai apărea ceva cu conectare manuală și niște chestii ciudate pe care nu le-am mai întâlnit altundeva pe alte dispozitive, cont pop3, imap și mai era ceva. habar n am ce sunt alea. Menționez ca tableta este un Samnsung Galaxy tab 10.1, versiunea 3.1... daa, e foarte veche, la vremea ei era excelenta, dar s-a învechit și as vrea sa rezolv problema astaa. Aveți vreun sfat? Ceva care chiar să mă ajute în vreun fel? De ce nu se conectează?

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ce varianta de android are? Dacă este prea veche (varianta de android) nu mai ai ce-i face - nu mai beneficiază de suport. Doar poți să o folosești fără a fi conectată la contul Google.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

O poti vinde cu 50 -100 lei pe olx nu mai ce face cu ea iar daca o dai cadou macar da ceva bun nu o rablă

| NLS a răspuns:

Daca varianta de Android nu e foarte veche (mai veche de versiunea 8),
Poti instala pe ea un browser, daca nu are, sau daca cel preinstalat nu functioneaza.

Incearca Brave sau si mai bine, Firefox.
Apoi din browser, poti accesa YouTube prin pagina web, fara aplicatie.

Browserul il descarci de pe un magazin tert, nu de pe Google Play.
De exemplu: APKPure, APKMirror, etc

Tot acolo gasesti multe alte app-uri necesare.
Singurul dezavantaj e ca nu se actualizeaza automat, si cand o sa zica (o data la 1 an sau 2) ca e versiunea prea veche, trebuie sa descarci manual APK-urile si sa le instalezi.

Si eu tot un Galaxy TAB am, tot 10.1.
Mi se pare ca versiunea din 2018.
Numai ca eu nu planuiesc inca sa o cadorisesc, pentru ca i-am gasit alta folosinta (un fel de monitor suplimentar cu touch).