| deea_4985 a întrebat:

am nevoie de ajutor. Placa mea video merge foarte incet si nu pot sa imi dau seama care ar fi cauza. Plz hellp si daca stiti cum o pot repara

Răspuns Câştigător
| nashu40 a răspuns:

Buna Deea!
Daca ai o placa video mai veche, fara prea multa memorie nu prea ai ce sa ii faci decat sa iti iei alta noua. Jocurile astea care au aparut in ultima perioada solicita la maxim placile video si cer memorie de te doare capul.
Totusi, daca te pricepi, poti dezinstala driverul ei si sa-l instalezi din nou. Sau, alta varianta, sa o scoti din slotul ei, sa aspiri bine locul si sa stergi bine praful (eu dau chiar cu aspiratorul pe acolo) si sa o asezi la loc. Acum poti sa verifici daca e asezata bine.
De asemenea, verifica ce programe folosesti, sunt unele care, la fel, soicita mult placa. Iar, daca ai windows 7 si nu e compatibil cu toate componentele se misca foarte greu.
Succes!

5 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Daca e slaba, ce? vrei s-alerge? laughing

| cosmon a răspuns:

In ce sens merge incet? Eu stiam ca placile video nu au picioare! De obicei daca e model mai vechi nu ai ce sa ii faci trebuie sa o schimbi! Dar e posibil ca problema sa fie din alta parte nu de la placa video! Poate e si procesorul slabut sau Ram-ul e mic!

| CybeRAthlete a răspuns:

Cum adica foarte incet? care ii sunt simptomele?
bafta

| piktor a răspuns:

Placa video nu poate merge incet. Eventual are memorie putina, adica e slaba. A mea are 128 de mega rami laughing. Slabuta rau, da nu`mi trebuie mai mult pentru ca nu ma joc p calculator or so`. Ascult muzica, un film, mess si cam atatlaughing

| Rayenbow a răspuns:

Atunci trebuie alta noua rolling on the floor)))