| Florian80 a întrebat:

Buna
Am.nevoie de o recomandare pentru un smart tv mare (163 cm diagonala) dar NU Samsung! Zic asta pentru posed o asemenea gloaba si dupa 3 ani deja are burn inn in vreo 5 pete...mari.
Ceva ce sa aiba un display mai calitativ as dori.ms

6 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu iti recomand Philips. De ce? Am eu unul de 108 cm si dupa 9 luni a inceput sa faca linii, i s-a dus display-ul, noroc ca am facut garantie pe 4 ani. Hisense are mama si verisoara-mea si nu au intampinat probleme cu ele. Daca nu Sony sau LG, doar ca sunt mult mai scumpe.

| Florian80 explică (pentru UnchiulRamiz):

Ms frumos.la Philips nici eu nu ma gandeam.mai degraba spre un Sony bravia sau LG

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Florian80):

LG e asemanator cu Philips mi-a zis unul ce repara pc-uri si televizoare. A meu poate a inceput sa faca linii din cauza ca a cazut pe jos de la mai bine de 1 m inaltime, dar nu am avut probleme atunci imediat, dar nu au facut nazuri si mi l-au reparat. Daca iti iei Sony sa faci pe minim 4 ani garantia. Eu si la telefon am pe 4 ani garantie. Cam dupa 2-3 ani se duc, rar se strica in 1-2 ani.

| Florian80 explică (pentru UnchiulRamiz):

Ms muuuult

| KaZuO a răspuns:

Sincer iti recomand Sony, eu am Sony si zic ca culorile sunt mai vii aplicatiile se deschid fluent fata de un LG care il are fratemiu in care telecomanda e urata, sunetu mediocru si culorile foarte foarte seci.

| Florian80 explică (pentru KaZuO):

Ce fel de Sony ai? De cat timp.il ai?