Depinde care îţi place mai mult, cât vrei să dai pe el, care are mai multe opţiuni, care e mai apropiat de ceea ce vrei la un telefon. Uite o comparaţie mai "la sânge" între cele două:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2070&idPhone1=2467
Eu zic LG KU990i deoarece:
Camera de 5MP, touchscreen, 3G, transfer Bluetooth şi USB, Music Store Live TV, stand-by de până la 18 zile.
Ce ţi-ai putea dori mai mult de la un telefon?
LG KU990i integrează o cameră de ultimă generaţie: 5 MP, focalizare automată şi manuală, ISO 800 şi tehnologie Smart Light. În plus, înregistrare video de mare viteză, dar şi posibilitatea de a vizualiza şi edita filme, graţie codecului DivX.
Utilizarea mobilă a internetului este simplificată prin prezenţa pachetului Google(ce include serviciile de căutare, de email, hărţi online şi blogging).
În plus, LG KU990i recunoaşte şi editează scrisul de mână.
Lg Ku990i, dar eu nu mi-as lua lg.sunt doar pentru design.si-a luat o colega ks360 si in 2 saptamana deja scartaie clapita aia/
Da, la fel ca si Criss Este mult mai performant!
Te pup! Sa ne spui cum functioneaza cand ti'l cumperi:*:*
Buna. Am si eu un KU990. Sunt multumit de el, face fotografii superbe, cel putin al meu face, nici filmarile nu-s mai prejos, are si 120 FPS(slow motion). Navighezi pe net foarte bine, super ok la capitolul asta. Ca si orice lg nu prea sta bine cu temele, totusi are 3 destul de faine. Atentie la "i" toata lumea zice ca 990i sunt mai proaste, nu au aceeasi calitate, (daca vrei ku990 cauta pe net despre i-ul ala). Ar mai fi bateria care nu prea rezista, ei zic ca tine 3 zile... daca asculti multa muzica dupa cateva luni ajungi sa tina 1 zi in rest ii OK.
Eu.nu stiu ce as alege. amandoua fac parte din brandurile LG companie bunicica. dar cred ca as merge mai de grabga pe un KU990i viewty ai uitat sa mentionezi asta...toata problema e cu touch screenu...sa nu se strice prea repede. dar sa ma anunti si pe mine cand ti se strika poate ma insel dragutzo
Pana la urma mi-am luat un Lg Kp501 Cookie
doar acela l-am mai gasit
dar pana acum sunt multumita de el
Andrei1124 întreabă: