| BUDOKAI a întrebat:

am nevoie de putin ajutor happy.
deci am observat ca din ce ince mai multe jocuri se pot juca doar pe windows 7 sau vista...
problema e ca eu folosesc xp happy si as dori sa imi instalez windows 7 dar am o nelamurire.
pe cutia de la placa de baza scrie : certified for windows vista and expert for windows vista iar intrebare mea este daca pot sa imi pun windows 7? adica eu cred ca sa poate dar astept si alte pareri!

am placa video 1 gb 2.1 gb ram si AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+

Răspuns Câştigător
| 4ndr33y a răspuns:

La configuratia curenta, windows 7 iti va merge fara probleme. Computerele care au pe el Designed for Vista nu au nici o problema. Singura chestie pe care trebuie sa o rezolvi sunt driverele pentru Windows 7, asigura-te ce la ai pe toate inainte sa incepi mai ales driverul de retea ca sa te poti conecta la internet. Exista posibilitatea ca Windows sa nu-ti instaleze automat placa de retea. Eu pe desktop rulez 7 pe 1 GB ram si merge foarte bine, dar nici nu-l solicit, il folosesc la web, counter strike smad.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar merge, atat timp cat ai minim 2 gb ram

neluL
| neluL a răspuns:

DA poti instala windows 7 pe sistemul tau.Pe cutie scria ''certified for windows vista and expert for windows vista'' pentru ca windows 7 nu era lansat cand a aparut placa ta de baza.
Bafta!

| Me2 a răspuns:

Poti pune linistit windows 7, ai un dual core, placa video cu suport dx9 (minim), si 2 gb ram,
Da merge, si inca foarte bine