Pai nu poti sa vada doar o singura persoana. Dar poti selecta sa vada doar prietenii, familia, prieteni apropiati, prietenii prietenilor, si ce mai e pe acolo. Dar poti sa faci tu o chestie de asta cand selectezi ce sa alegi ca de exemplu "amici" si dai acolo si poti baga doar acea persoana.Atentie cand postezi sa selectezi cine sa vada alegi amici. Sper ca te-am ajutat.
Uite cum am vrut eu sa fac m-a dat la personalizare-anumiti prieten/liste si sub chenar am vrut sa scriu numele acelei persoane!
Ps:uite ce imi sp sub acea casuta "Notă: această postare poate fi văzută şi de către toate persoanele etichetate."adica doar persoanele etichetate pot vedea asta sau nu?
Adica nu sa etichetezi! Ca de exemplu la o fotografie te intreaba cine sa vada poza:"familia, prietenii, prieteni prietenilor, doar eu" si selectezifamilia ca de exemplu si adaugi acea persoana la familie.
Asa pana aici am inteles dar daca adaug acea persoana o vede doar ea postarea sau si alt cineva!
Scz pentru asa de multe intrebare dar o sa iti dau funda si vot! Ca oricum m-ai ajutat mult!
Ms!
Pai daca ai doar o persoana (ca de exemplu) la familie vede doar acea persoana. Si gata atat nu e greu. Nui nimic, sper ca te-am ajutat.
Ok scuze ca ti-am pus atatea intrebari dar chiar nu stiam mersi mult!
Ok cu placere. Nui nimic nu ma-i deranjat
anonim_4396 întreabă:
MegaSfecla întreabă: