Uita de iphone ...cumpara un Samsung galaxy s 2
singura chestie marga de pe iphone 4s este siri...dar si pentru aia iti trebuie net, si trebuie sa ai un accent perfect in engleza
Imi dai idul tau te rog ca sa vb ceva cu tine?
Accentu nu-i o problema...sunt prima pe clasa.dar vreau Ipod pentru ca are multe aplicatii.si cu asta ma vrajit
Da cum descarc jocurile?
Cum iau jocuri pentru asta?
Jocurile le iei de pe google sau din market daca ai bani! ai mai avut telefon cu sistem de operare?
Nu.
Man uite cum faci poti sa primesti d ziua ta un iphone sau ipod conteaza ce parinti ai sau ce prieten ehh...pentru poze ia-ti un iphone4s accela face poze misto adica dupa mine
A da si contactati-ma URGENT la mesz_szilvia! dati si akl raspunsu plss si atunci chiar ca dau FUNDA!
Eu am un prieten care si-a luat iphone 4 s si s-a dus cu el la un magazin, iar cand s-a aplecat sa ia sacosele de jos a scapat si iphoneul. Crede-ma tot ecranul era crapat in mii si mii de bucatele. Asa ca sfatul meu este sa uit te iphone pentru ca nu e deloc de calitate.De la appel ti-as putea recomanda tableta sau laptopul.Credema sunt mult mai de calitate decat iphoneul 3, 4 sau 5.Cat despre jocuri pe ipod nu vei avea probleme la descarcarea jocurilor.Iar de net ei bine din cate stiu eu se poate dar intereseaza-te mai bine in legatura cu netul. Sper ca te-am ajutat!
EllyKhalifa întreabă:
inghetsatacufistic întreabă:
YzuD întreabă: