| Cosmin000 a întrebat:

Am o intreabre, importanta, va rog din suflet!
Acum o luna am avut un gtx 770 si dupa ce am instalat un driver, mi-au aparut artefacte, in Bios nu mai intra, alt driver nu mai puteam instala,imi apareau dungi albe pe tot ecranul...
Bun, am zis ca ii arsa, al lasat-o, si mi-am cumparat de la un prieten tot un GTX 770 de la alta firma care mergea super bine la el pe sisitem, am facut teste pe pc-ul lui... Cand am pus-o pe sistemul meu. era la fel. dungi albe pe tot ecranul, driverul nu se instaleaza...
Ce sa fac?
Mentionez, am o sursa OCZ 750W, o placa de baza de baza de la Asus, a fost in jur la 500 de lei si un i7 3770k.
Va rog mult!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva e in neregula cu sursa ta 100%

incerci placa ta la el si revi aici cu un raspuns?

p.s daca i-ai dat Overclock la placa ta si ai lasat setarile in program asa, e posibil sa fie prea mult ocz nu e o sursa buna e mediocra...seasonic sirtec astea sunt surse...

baga placa ta la amicul tau in pc,downloadeaza MSI agterburner la el, dai oc la placa, apoi dai "reset" e chiar pe programul in sine pe partea de jso, apoi dai APPLY si SAVE si bag o inapoi la tine in pc

daca tu ai msi afterburner sau orice alt overclock tool, intra in el, dai RESTORE settings si incearca iar placa

poate sa fie palca ta de baza cu probleme sa nu-ti alimenteze placa video

p.s ai bagat conectorul de power in palca de baza? cat are? 6 pin sau 8 pin? conecteaza si deconecteaza si toate cablurile si incearca iar

mai sunt sute de variante, macar incearca astea

| Cosmin000 explică (pentru anonim_4396):

Nu am facut niciodata overclock.
Am dus fosta mea placa la amicul meu. La el merge, imi vine sa mor...
Dar are o sursa si mai " pocnitoare" decat a mea un Segotep de 500 w, a mea e si modulara (80+ bronze), am schimat toare cablurile, am incercat si prin molex 6 pin, am pus-o in alt pci-e dar tot nu merge...

| Cosmin000 explică (pentru Cosmin000):

Am testat pe pc-ul meu un gtx 460(vechi dar consuma mult) si mergea bine mersi!

| Cosmin000 explică (pentru anonim_4396):

Am testat o placa video gtx 460( veche dar consuma mult ) pe pc-ul si merge brici.