Explica te rog ce inseamna "De fiecare data cand scot cablul inainte sa se inchida etc. nu m-i se mai vede ecranul." ca eu nu inteleg absolut deloc ce ai vrut sa zici...
Pentru binele sistemului sper ca nu cel de alimentare al pc-ului )
Din pacate, da. M-i se intampla ca uneori sa scot cablul de alimentare inainte sa se inchida. Dar acesta nu este si singurul motiv. De exemplu daca fac un update am sansa sa m-i se inchida. Sau s-a intamplat pur si simplu.
Ma refer la cablul de alimentare
"M-i se intampla ca uneori sa scot cablul de alimentare inainte sa se inchida." Ce naiba sa intelegem noi din treaba asta? De ce ai scoate cablul de alimentare din unitate? Nu are absolut nici o noima. Ii dai shutdown, inchizi sursa eventual daca are buton de power off. Daca nu pleci de acasa cu saptaminile sau faci curat si e nevoie sa muti unitatea, nu are absolut nici un sens sa scoti cablul de alimentare din sursa.
Scuza-ma dar de ce va tot referiti la faptul ca scot cablul de alimentare? V-am intrebat in general de ce tot nu ma pot uita pe ecranul lui propriu! Atata tot! Nu v-am cerut sa-mi cereti explicatii la ce inseamna aia cu cablul de alimentare!(m-i s-a intamplat o singura data sa-l scot inainte sa se inchida!) In rest nu ma pot uita fara sa fac absolut nimic! Atata tot! Va rog sa ma ajutati sau macar sa-mi dati un sfat!
Pai cum adica de ce? Pentru ca NU SE FACE ASTA. NICIODATA. Stai asa... e laptop asta sau e desktop? Nu mai inteleg nimic...
Este un desktop.
Cu atit mai rau. Am vazut ca sunt si laptopuri fix cu acelasi nume...
Am inteles. Multumesc de ajutor. Oricum, cu cablul de alimentare ca sa lamuresc, pur si simplu treceam si m-i s-a intamplat sa m-i se scoata din priza. Oricum, alte sfaturi? Daca nu atunci @GabiDumitrescu va avea raspunsul castigator
„ pur si simplu treceam si m-i s-a intamplat sa m-i se scoata din priza." Voiam sa spun, pe scurt, ca m-am impiedicat de cablul de alimentare, s-a scos din PC iar data viitoare cand l-am deschis nu se mai vedea pe ecran.
Nu il mai lasa in drum. Ce mama mamica-si, tu pana acum nu ai invatat ca orice magarie care se baga/scoate din priza nu se trage pur si simplu din priza? Cu foarte putin exceptii, in principiu ideea e ca daca are buton de on-off, atunci are un rost butonul ala. Uite, eu am patit o magarie de-asta ca a mincat-o in dos pe nevasta-mea acum citiva ani sa dea cu matura prin spatele calculatorului si mi-a calcat pe cablu > shut down fortat/soc electric, ocazie cu care m-am pricopsit cu niste sectoare defecte pe hard. Din fericire nu s-au exins, si acum tot 8 bad-uri are, dupa vreo 4-5 ani de la eveniment, dar totusi... ai prins ideea.
Am inteles. Multumesc de sfat Oricum, in afara de cablu(am inteles pe deplin), alte sfaturi? Ma gandesc ca urmatorul sfat care sa nu fie legat de cablul de alimentare, sa-l aleg ca raspuns castigator(funda).
Cand ma refer alte sfaturi in afara de cablul de alimentare, ma refer la faptul ca s-a intamplat si din cauza unor update-uri sau s-a intamplat pur si simplu sa nu se mai vada pe ecran