| micurutza2005 a întrebat:

am o intrebare daca de pe tel.mobile poti accesa internetul, poti accesa si messengerul sa vorbesc pe mess de pe tel.nu de pe calculator? mersi.

Răspuns Câştigător
| radu75 a răspuns:

Oamenilor! nu are nevoie de nici o setare in plus sau aplicatie! intra de pe telefon pe pagina principala www.yahoo.com,ei au un sistem care te recunoaste ca tu intri de pe un telefon mobil si esti directionat pe varianta mobila a site lui. acolo ai de ales : messenger sau mail, bagi ID si parola si gata!

10 răspunsuri:
| DeniiMeow a răspuns:

Da poti:*

| hiphopbeatz a răspuns:

Da, normal.Ai nevoie de downloadat un program pentru asta.

iar dupa you're ready to go!

pace!

Răspuns utilizator avertizat
| radu75 a răspuns:

Nu ai nevoie sa downlodezi nimic intri pe pagina principala www.yahoo.com apoi alegi acolo messenger sau mail si gata! yahoo i-si da seama ca tu intri de pe telefon, au un sistem de identificare si esti directionat direct pe varianta pentru mobil, te loghezi si gata!

| micurutza2005 explică:

A si ce marca de tel.ar fi mai bune si de pe care pot intra si pe mess si platesc separat netul asta pe tel. sau intra in abonamentul ce il am acasa pentru net?

| dia_2587 a răspuns:

Poti accesa si messengerul de pe mobil, iar referitor la a doua intrebare in general cam toate mobilele astea mai noi au aceasta functie. Indiferent ca ai mobil pe abonament sau pe prepay( adica pe cartela) poti, in functie de retea( Vodafone, Orange sau Cosmote), sa iti bagi o optiune pentru accesarea internetului contracost, deci acest internet pe mobil nu are nici o legatura cu internetul de la calculator. Am incercat sa-ti explic cat mai simplu pentru varsta ta, asa ca sper sa-ti fie de folos si daca mai alte nelamuriri poti sa-mi lasi un mesaj pe privat.

| Cryssy a răspuns:

Buna! Da se poate. Se plateste separat in functie de reteaua de telefonie mobila la care esti.

| psiko a răspuns:

Normal ca da laughing

eu am un nokia e72

| trunksu a răspuns:

Da, atat internetul si implicit messengerul. Dar ai nevoie de ceva setari in plus. Mai multe gasesti cu ajutorul google

| RooN a răspuns:

Merge si e si foarte simplu in browser-ul telefonului scrii www.yahoo.com asta daca nu vrei sa instalezi progame cu care ar merge mai bine;) Succes