Ca un tv sa iti citeasca subtitrarea trebuie sa ai atat numele subtitrarii cat si numele filmului identice, sa difere doar extensia spre ex (.mp4/.sub)
Merita sa cumperi un tv 3d in detrimetrul unui clasic? e cu ochlelari sau fara?
Ia babeste subtitrarea de pe pc cu BS player si tot babeste o gasesti pe cea buna desigur incercand una cate una pana se sincronizeaza careva. daca nu este acolo...nu are rost sa mai cauti niciunde ci mai bine iei un dictionar englez-roman si inveti sa te uiti la filme fara ajutorul nimanui
Asa am facut. La un film obisnuit dupa ce nag stickul imi vede subitrarile, doar la asta 3D nu
Copiezi filmul si subtitrarea exact cu acelasi nume (tu ii schimbi numele) doar ca pui ".sub" sau ".srt". De exemplu ai filmul: The.Gladiators.-DVD.Rip(HPlayer). Acum iei subtitrarea si ii schimbi numele in : The.Gladiators.-DVD.Rip(HPlayer).sub. Sau in: The.Gladiators.-DVD.Rip(HPlayer).srt. Terminatiile sub/srt sunt specifice subtitrarilor, acum depinde daca televizorul tau il va recunoaste pe cel cu.sub sau pe cel cu.srt ( iti recomand sa le copiezi pe amandoua).
Asa le am puse...la filmele obisnuite imi merge...la aceste 3D nu imi apare dupa ce bag stick-ul in tv.
Nu trebuie sa apara, cred ca il va baga automat.