Daca te conectezi printr-un browser, reseteaza browserul din setari. daca te conectezi prin aplicatii, reseteaza telefonul. trebuie sa mearga, nu telefonul e de vina ci probabil ceva setat gresit.
Nu am nici o setare gresita si chiar imi este frica sa imi restartez telefonul deoarece voi pierde tot ce am pe el si poate va fi totul in zadar
Am restartat telefonul si a functionat
Ciudat. Doar cu Instagram are probleme? Incearca sa te duci la setari si sa cauti permisiunile aplicatiei. S-ar putea sa lipseasca vreo permisiune necesara.
La asta mă gândeam și eu.
Iar daca înainte mergea si acum nu, înseamnă ca cineva s-a jucat prin setări, căci singure nu se schimbau.
Numai ca eu nu am un astfel de telefon pentru ca să pot oferi informatii la găsirea acelor setări.
Iar daca se găsesc setările si tot nu merge, atunci este nevoie de setările de formatare ale aparatului.
Ai dreptate. Cred ca mai bine te iti faci un backup la toate datele si formatezi telefonul daca cu gasesti setarea.
Am facut acest lucru si nu a ajutat la nimic din pacate
Cel mai probabil ai rămas logată pe iphone 5, și nu-ți mai știi parola de acces... încearcă s-o resetezi
Pai a spus ca pe TOATE celelalte dispozitive se poate conecta. Doar nu o fi ramas logata pe toate.
Nu,pentru ca atunci cand am achizitionat telefonul instagramul functiona perfect, abia dupa un timp am inceput sa am aceasta defectiune