| Xtreme554 a întrebat:

Am o intrebare:Stie cineva un program de edit photo care schimba cunoarea ochilor? stiu ca este dar nu stiu care si cum se cheama. Dati-mi si un site daca se poate.[funda]. multumesc!

Răspuns Câştigător
| Liuuu a răspuns:

Heiii! cel mai bun program pentru editarea ochilor este PhotoShop. Nu conteaza care. Doar trebuie sa pozezi ochii intr-un anume fel ca sa se vada modificarea. Daca ai ochii albastri sau verzi, efectul este foarte bun. La ochii caprui mai greu. Uite: instalezi photoshop. dai pe paint tool click dreapta, selectezi brush tool. selectezi tu marimea si apoi opacitatea (ar trebui sa fie mai slaba ca sa nu para editat brusc ochiul) si apoi Mode: soft light. Dai pe la ochi, daca ai depasit stergi. Exista multe tutoriale pe YOUTUBE, asa am invatat si eu. http://www.youtube.com/watch?v=Dq_NQh8d9d0 Sper ca te-am ajutat cu tot cu explicatiile mele care greu le intelegi :))

11 răspunsuri:
| Natashha a răspuns:

Http://www.taaz.com/ incarci poza si o editezi acolo

| Chhrisu a răspuns:

Cred ca pizap dar mai mult ca sigur photoscape. gasesti si tu p net ca nu-i greu

| oanna14 a răspuns:

Pizap. funda?

| alwayssmiling a răspuns:

Photoshop e cel mai bun program credama incearca sa vezi daca reusesti sa speram ca merge fundita?

| Katuu a răspuns:

PhotoShop.ro este online, eu nu l-am incercat pentru ca folosesc versiunea de pc, cea instalata. Sper ca ti-am fost de folos!

| nichi a răspuns:

Photoshop,imi vreau funda

| leryss a răspuns:

Photo shopwinking dar nu e usor trebuie sa ai experienta... poti cauta pe net tutoriale

| LoveBlackAndWhiteLove a răspuns:

Incearca photoinstrument