| sunshine15 a întrebat:

Am o mare nelamurire de ceva vreme.
Explicati-ma va rog cu ce se "mananca" wirelless-ul... am auzit tot mai des de el, as vrea sa-l activez la laptop, dar nu stiu cum din cate am inteles mi-ar trebui "o chestie" (nu stiu cum sa o numesc) iar dupa activez wirelless si gata am internet.
Dar nelamurirea mea este urmatoarea: daca eu ma aflu intr-un spatiu cu conexiune wirelless atunci cum fac sa ma conectez la net? Pe ce trebuie sa apas? (va rog cat mai detaliat )
Multumesc :*
Funda!

Răspuns Câştigător
| CiucaDenis a răspuns:

Semnalul wirelless este trimis de "o chestie" numita router.La laptop trebuie sa apesi un buton FN si F3(depinde,pe taste iti arata un fel ed antena)in acelasi timp. Dupa ce-ai facut asta in colt iti apare o imagine cu aceea antena. Daca cineva din bloc de la tine sau un vecin are route(sau tu)poti intra pe net.Dar trebuie sa-i stii parola.Cam asta e tot...
Cred ca te-am ajutat. FUNDA?

3 răspunsuri:
| vflorinsebastian a răspuns:

La conectiuni este acolo wirelles si dai cauta iti gaseste numele lui si dai conecteazate sau connect cum apare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti intr-o zona cu wireless, vezi jos de tot langa ceas, dai click si alegi o retea wireless. Uite asa: http://bit.ly/15tJlGO.

| MitroKta a răspuns:

Completare la @CiucaDenis:
exista si retele neparolate, de exemplu in locuri publice- parc, biblioteca, la scoala. Poti sa profiti de asta. Pe de alta parte, daca iti iei tu router, cel mai bine ii pui parola.