Deci nu a reusit sa scapi de eroarea asta. Tin minte ca ti-am dat acele link-uri ajutatoare aseara dar observ ca nu a functionat.
Ce iti apare mai exact? De ce obstacol te lovesti cand incerci sa repari eroarea?
Îmi apare Windows reparing sau asa ceva și când încerc să fac ce mi-a trimis tu mi se închide automat și apare iar eroarea fața aia nu știu ce are nu ma lasă sa fac nimic
Cum pot să pun poză?
Cauti pe google "image hosting", faci o poza cu telefonul si o urci acolo, apoi postezi linkul aici.
Ok o să încerc
Trimite-mi tu dacă poți un link că nu găsesc
Incearca sa apesi pe F8 la restart inainte sa intre in windows si selecteaza "Safe mode" vezi daca asa merge.
O să încerc
Și a apărut la fel https://ibb.co/n8wFx0s
Te intorci la ecranul din poza si ii dai : Advanced Options > Troubleshoot > Advanced Options iar > Startup Repair.
Ce ecran?
Ok am făcut asta
Si merge?
Si îmi arata asta https://ibb.co/cT12bMJ
Acum ii dau shut down sau?
Mai este o singura varianta, daca nici asta nu merge, cred ca-i busit windows-ul prea rau. Dai iar Advanced Options > Troubleshoot > Advanced Options iar > CMD > cand se deschide fereastra de CMD scrii C: si dai enter, apoi scrii dir, sa-mi zici daca-ti apare folderul de windows pe lista
Apare ceva de Windows sub users
Ok, scrii asa : cd \windows\system32\config si dai enter.
Apoi scrii : cd regback si dai enter, apoi dir si dai enter.
Si pune o poza.
Din pacate se pare ca toata partea de boot este prajita, cel mai probabil un virus ti-a sters tot de acolo.
Parerea mea este ca trebuie sa refaci windows-ul. Daca ai lucruri de salvat de pe el o poti face cu un stick de windows portabil.
(Hiren's BootCD WinPE10) - il scrii pe un stick cu Rufus si apoi poti sa intrii de pe windows-ul portabil sa iti salvezi fisierele, apoi reinstalezi windows-ul.
Și am nevoie de cd ca să reinstalez Windows-ul?
Da, sau de stick.
Teoretic este o modalitate de a reface bootul prin HirenBootDisk, dar nu stiu sa-mi explic nici mie. Cea mai usoara varianta este sa refaci windows-ul dupa ce salvezi ce ai de salvat.
Pe viitor incearca sa ai grija putin mai mare pe ce site-uri intrii daca n-ai antivirus, sa nu patesti iar.
Bafta. Poti sa mai astepti putin, in cazul in care mai este careva pe aici si are alte sugestii, dar din moment ce nu-ti apar fisierele de config, ma indoiesc ca este alta modalitate.
Mulțumesc mult pentru ajutor
Cu placere, bafta multa!
Salut Am luat un stick de memorie dar asta nu cred că mă ajută cu nimic