anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mare problema. Din greseala am dezinstalat din calculator(din panoul de control) un program, dupa care jos, la semnalul de internet imi aparea un x rosu pe un patrat si imi spunea ca nu se poate conecta.Ca nu sunt retele disponibile. Cred ca am sters un program important cu care se conecta la internet.Ce pot face? Am dat restaurare dar nu s-a schimbat nimic.Ma puteti ajuta va rog? Ce trebuie sa instalez si de unde? Daca dau back-up ajuta?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil ai dezinstalat driverul placii de retea. Il instalezi la loc si o sa mearga

| Valentina036 a răspuns (pentru suntserios):

Cum? internetul de la modem merge.imi poti lasa un mesaj pe privat te rog?

| suntserios a răspuns (pentru Valentina036):

Vezi ce placa de retea ai si iti cauti pe site ul producatorului driverul. Uneori, daca e vorba de un laptop, le gasesti pe site-ul producatorului laptopului toate driverele pentru modelul respectiv. Daca e PC atunci e posibil sa fi primit si un CD cu drivere

| K0sti a răspuns:

Descarci driverul de la producator pe un stick, pe alt calculator, dupa care il instalezi pe calculatorul asta! Mai simplu de atat nici ca se poate!

| dannyel86 a răspuns:

Foloseste System Restore si ar trebui ca problema sa se rezolve.

| ionutzz223 a răspuns:

Buna!
Cred ca ai dezinstalat driverul de retea a pc-ului tau, dar de orice eventualitate verifica cablajele de la internet daca nu sunt deconectate din sloturi.
Bafta!