| AndreyIstetul a întrebat:

Am o medie de 47 de programe instalate in calculator si foarte bine. Vi se pare ca sunt multe sau putine? Sau am un sistem foarte bun?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Eu am 117. Numarul de programe e raportat la nevoile fiecaruia. Nu exista numarul bun sau rau. Oricum, 47 sunt putine, probabil nu prea folosesti calculatorul decat sa navighezi pe internet.

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Aşa cum s-a mai zis depinde de la utilizator la utilizator.Depinde la ce îl foloseşti şi ce faci cu el. Dacă tot vrei să ştii ce le de aclculator ai descarcă Everst ultimate edition portable rulkeză progrămelul şi o să îţi spună toate detaliile despre calculatorul tău inclusiv tipul de sistem de oerare cre îl foloseşti.

| maryus92 a răspuns:

Ai o configuratie a sistemului destul de bunicica, dar oricat de bun ar fi pc tau este recomandat sa mai stergi din ele pentru ca o sa iti foloseasca mult din memoria RAM

| ForteGames a răspuns:

Buna, eu am instalate in pc 87 de prograe, fara jocuri, ca am 4 jocuri, cs, lord of the ring, lord of the ring 2 dar si generals zero zero hour! In rest e ok, am laptop bun.winking Imi merge perfect! nu ma pot plange de el este fulgerica.tongue

Apropoo ii aud pe unii "ma uite ce are ala pe desktop" :o! Si face o fata de parca nu a mai vazut documente, fisiere, sau mai stiu eu ce alteceva! Dar uite cum sta treaba. poti sa ai pe desktop de la unul la cate vrei tu, pentru ca tot ceea ce ai pe desktop se afla initial in C ( respectiv "G" cazul meu deoarece eu am schimbat litera, ma rog la majoritatea e in C instalat win-ul ) si am 320 G si numai 120 G ii am pentru win deci G cazul meu! Daca tu ai hard de 80 G si l-ai inpartit in 40G pe 40G instalezi winu-ul mai pui ceva jocuri filme pe desktop, sau in C (unde ai instalat win-ul) si logic ca el te anunta sa cureti diskul cu fisierele mai vechi, sau sa muti documentele, respectiv fisierele in alta partitie, deoarece nu mai are loc unde sa le puna si calculatorul va lucra destul de greu! Cel care a spus ca ii merge greu pc-ul si se dadea mare expert in pc, nu ma consider, dar e logic ceea ce spun eu, spunea ca daca are pe desktop multe merge greu pc-ul ca asa i-a spus si un amic, si asa mai departe cu tot felul de povesti de adormit copilasii de 2 ani.laughing Deci "Concluzie" este ca poti pune cat vrei tu pe desktop atat timp cat ai memorie, aproximativ 15 la % eu las tot timpul gol in hardul de win! A sa nu uitati de fisierele temporare si ele ocupa ceva din memeoria pc-ului! Va doresc mult succes!

| Denisaa a răspuns:

Depinde ce fel de programehappyDaca sunt programe folositoare atunci ai un sistem bun, dar daca sunt programe nefolositoare atunci e bine totusi ca calculatorul tau poate atateawinking