Sal. Cand am luat laptopul mi-a zis asa vinzatorul: Daca lucrati mereu la domociliu, atunci va sfatui sa fie scoasa bateria, daca aveti a merge chiar in alta odaie, conectati bateria, dar categoric skoateti di priza pina nu se descarca complet. De incarcat atunci cand laptopul nu e in functiune. Adica stricat nu se lucreaza cu baterie si priza. Caci se inferbinta. Apoi mi-a facut comparatia : ca si cum ai vb la mobil si el ar fi si in priza. Funda?
Folosestel pana se descarca apoi baga-l la incarcat, pentru ca, cand lucrezi pe el si este bagat la incarcat trebuie sa iti asigure energia pentru functionare si iti si incarca bateria si se prosteste asa
Bafta!
Salut!
ca sa iti tine mult bateria niciodata nu folosesti laptopul cu bateria in el
Ai grija sa nu il lasi tot timpul in priza, daca il folosesti acasa si nu vrei sa te plimbi cu el pe nu stiu unde poti sa ii deconectezi bateria si il alimentezi direct, iar cand il folosesti cu baterie ai grija ca atunci cand e incarcata bateria sa deconectezi incarcatorul de la laptop si sa il reconectezi doar cand ramai cu vreo 20% din baterie.