| Ionel1997 a întrebat:

Buna,am o mica problema cu cardul de memorie,nu pot pune nimic pe el (muzica, poze), nu am protecie.Cand vreau sa pun ceva pe el imi zici ca discul nu poate fi citit.
Ma puteti ajuta va ragg?

Răspuns Câştigător
| LDEGM2100 a răspuns:

Fa un folder in card si baga tot acolo, ar trebui sa mearg! asa am patit si eu cu un card de 4gb, am facut un folder si am bagat acolo pana la epuizarea memoriei
fundita?

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Da click dreapta pe el si Format ->aici alegi NTFS.

| LDEGM2100 a răspuns:

Dai click dreapta pe el si dai format

| Ionel1997 explică (pentru LDEGM2100):

Da tot nu merge, intra doar cateva melodii, si numai mege.Doar am memorie, si versurile de la melodii is amestecate dau o melodie si canta mai multe melodii, nu ii intreaga melodia.

| Ionel1997 explică (pentru LDEGM2100):

Da nu stiu cum muzicice is amestecate (ex:dau pe una si canta alteva), si cumva is mai multe piesi intr-o singura melodie.La inceput canta o muzica, dupa canta alta, si ii aceeasi muzica.

| LDEGM2100 a răspuns (pentru Ionel1997):

Asta se intampla pe telefon sau pe pc. daca e pe telefon poate fi o problema software, nu te poate ajuta decat un service la care sa resoftezi telefonul'

| LDEGM2100 a răspuns (pentru Ionel1997):

Fa un folder in card si baga tot acolo, ar trebui sa mearg! asa am patit si eu cu un card de 4gb, am facut un folder si am bagat acolo pana la epuizarea memoriei
fundita?