Poate nu ai RAM-ul destul de bun (cel putin 512Mb, chiar 1Gb), placa video sau procesorul. Depinde si de ce windows ai instalat (daca ai instalat vista sau 7 ar trebui sa te uiti la caracteristicile pc-ului sa vezi daca poate suporta)
Foarte multe! Avand in vedere ca ai prezentat atatea detalii referitoare la configuratia pc-ului tau iti pot raspunde si eu la fel ca restul userilor cu o poveste, cum se blocheaza incheetura! Care? Ma doare! Si tipati si daca nu vi se raspunde mai srieti o intrebare, si inca una si tot asa.Revenind la ce te doare!
-Este posibil ca; cantitatea de memorie sa fie prea mica, procesorul sa nu mai faca fata, praful sa-si bata joc de componente si sa se incalzeasca peste masura, etc! Te rog frumos, da-mi configuratia si spune cand anume incepe sa se blocheze, cand joci cand deschizi o anumita aplicatie sau cand deschizi toate prostiile din compul tau! Baga mare!
Trebuie reinstalat windowsul, ai virusi...si nu uita,. dupa ce il reinstalezi sa iti scoti si un antivirus (NOD32)
Poate s-a stricat procesorul, s-a stricat placa video, placa de baga, sun multe chestii care pot duce la asa ceva ex.: un joc ceva care nu era compatibil cu ce ai tu in computer (adica ceva cu cerinte mai mari decat ce ai tu)
sper sa fi fost de ajutor
Si eu am avut problema asta. ori ai cativa virusi. sau e din cauza ca ai windousu` instalat aiurea.asta a fost la mine problema. ca nici netu` nu mergea conectat la pc.
anonim_4396 întreabă: