| byoana a întrebat:

am o mica problema cu pc, se blocheaza mereu si nu stiu ce sa fac.Am incarcat sa schimb hard diskul, dar si cu cel nou se bloceaza. Ce poate avea?

Răspuns Câştigător
| Pure.Sunshine a răspuns:

Poate nu ai RAM-ul destul de bun (cel putin 512Mb, chiar 1Gb), placa video sau procesorul. Depinde si de ce windows ai instalat (daca ai instalat vista sau 7 ar trebui sa te uiti la caracteristicile pc-ului sa vezi daca poate suporta)

7 răspunsuri:
| ronin33dan a răspuns:

Foarte multe! Avand in vedere ca ai prezentat atatea detalii referitoare la configuratia pc-ului tau iti pot raspunde si eu la fel ca restul userilor cu o poveste, cum se blocheaza incheetura! Care? Ma doare! Si tipati si daca nu vi se raspunde mai srieti o intrebare, si inca una si tot asa.Revenind la ce te doare!
-Este posibil ca; cantitatea de memorie sa fie prea mica, procesorul sa nu mai faca fata, praful sa-si bata joc de componente si sa se incalzeasca peste masura, etc! Te rog frumos, da-mi configuratia si spune cand anume incepe sa se blocheze, cand joci cand deschizi o anumita aplicatie sau cand deschizi toate prostiile din compul tau! Baga mare!

| Minks a răspuns:

Gepetry10 : Mai bine taceai.

Răspuns utilizator avertizat
| nicoleta24 a răspuns:

Trebuie reinstalat windowsul, ai virusi...si nu uita,. dupa ce il reinstalezi sa iti scoti si un antivirus (NOD32)

| gepetry10 a răspuns:

Poate s-a stricat procesorul, s-a stricat placa video, placa de baga, sun multe chestii care pot duce la asa ceva ex.: un joc ceva care nu era compatibil cu ce ai tu in computer (adica ceva cu cerinte mai mari decat ce ai tu)winking
sper sa fi fost de ajutor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu aceeasi problema
hardul si procesorul

| JoDenVille a răspuns:

Si eu am avut problema asta. ori ai cativa virusi. sau e din cauza ca ai windousu` instalat aiurea.asta a fost la mine problema. ca nici netu` nu mergea conectat la pc.